KØB DIN JULEGAVE NU OG BYT FREM TIL 15. JANUAR 2021

Persondatapolitik og cookiepolitik

PERSONDATAPOLITIK

Hos Sportyfied.com arbejder vi med en meget åben politik overfor vores kunder såvel som samarbejdspartnere. Derfor er vi også åbne om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Sportyfied lever op til EU’s persondataforordning (GDPR) om beskyttelse af brugerens data. Her på siden kan du bl.a. læse om:

  • Hvordan og hvor længe vi behandler dine personoplysninger
  • Hvordan vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse

HVORFOR SKAL I BRUGE MINE OPLYSNINGER?

Når du bestiller fra Sportyfied.com, godkender du samtidig, at vi lagrer og anvender dine informationer til at levere din ordre og til at yde den kundeservice, du har krav på både før og efter dit køb.

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

For at kunne gennemføre ordrer på sportyfied.com skal du som minimum oplyse følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Vi tager ansvaret for alle de personlige oplysninger, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du lader dig registrere i forbindelse med et køb. Dine personlige oplysningerne opbevares sikkert hos Sportyfied og overdrages eller sælges ikke til tredjepart.
Vi videregiver persondata (navn, adresse, mail og telefonnummer) i forbindelse med shipping og forsendelse af dine varer til vores shippingleverandører, så de kan sørge for levering af dine varer.
Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering (Secure Sockets Layer). Det betyder at al information, der sendes mellem køber og sælger, krypteres.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og giver accept til anden markedsføring, gemmer vi kun oplysninger så længe, du ønsker det og har givet samtykke herom. Du har til enhver tid mulighed for at framelde dig servicen.
I forbindelse med en ansøgningsproces behandler ansættelsesudvalget dine personoplysninger. Dine oplysninger opbevares indtil den rette kandidat er blevet ansat.

Dine data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt. Vi gemmer informationerne 5 år fra udgangen af det kalenderår, hvori oplysningerne er afgivet, jf. bogføringslovens § 10.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Sportyfied har en IT-sikkerhedspolitik, og vi beskytter dine oplysninger mod at gå tabt eller blive ændret. Dine oplysninger bliver ikke givet væk, solgt, udlejet eller på anden måde stillet til rådighed for andre.

Vi benytter en række eksterne leverandører til f.eks. drift af IT-systemer, der kan have adgang til dine personoplysninger. Disse har vi indgået databehandleraftaler med i overensstemmelse med loven.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, at få unøjagtige persondata rettet samt få slettet oplysninger, hvis vi ikke længere har behov for at behandle dine oplysninger. Du har i visse tilfælde også ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Dine rettigheder omfatter:

  • Ret til indsigt i dine personoplysninger
  • Ret til berigtigelse af dine personoplysninger
  • Ret til sletning af dine personoplysninger eller ret til at begrænse omfanget af dine personoplysninger 
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger

Er der fejl i de registrerede persondata eller ønsker du, at vi sletter dine persondata, skal du kontakte os på service@sportyfied.com.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst eller gøre indsigelse i forhold til de persondata, vi har registreret om dig, kan du henvende dig til Sportyfied på service@sportyfied.com.

HVOR KAN DU KLAGE TIL?

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine persondata, skal du kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 Kbh. K,
Mail: dt@datatilsynet.dk.
Tlf. 33 19 32 00 

BRUG AF COOKIES

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger:

Sportyfied
Solmarksvejs 2
2605 Brøndby
CVR: 34461120
TLF: +45 7070 7989

HVAD ER COOKIES?

En cookie er et velkendt redskab, som bruges overalt på hjemmesider. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer, tablet eller mobil. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

HJEMMESIDENS BRUG AF COOKIES

Hos Sportyfied registrerer vi dine besøg ved hjælp af cookies. Det betyder, at der bliver placeret cookies på eksempelvis din computer, når du anvender vores hjemmeside. Vi anvender cookies til at optimere vores hjemmeside på en række områder for at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
F.eks. hjælper cookies med at huske dine favorit-lokationer og din søgehistorik, så vi kan vise, hvad du senest har søgt på.
Cookies gør det muligt for os og tredjeparter at følge med i bestemte dele af din navigation på Sportyfied.com, sådan at vi bl.a. bedre kan give dig information og markedsføring, som passer til dine præferencer.
Brugen af cookies finder sted på grundlag af dit samtykke, som du til enhver tid kan trække tilbage ved at opdatere dine samtykke-indstillinger og ved at slette cookies.

BRUG AF TREDJEPARTSCOOKIES

De cookies, som vi hos Sportyfied ikke selv placerer i din browser, men som vi har givet andre parter mulighed for, kan betegnes som tredjepartscookies. Vi ser i den forbindelse ikke direkte på den data, der er indsamlet. Vi anvender forskellige former for tredjepartscookies hos Sportyfied.

Statistikcookies

Vi anvender cookies til statistiske formål. Cookies hjælper os med at få overblik over dit besøg på vores hjemmeside, således at vi kan gennemføre markedsundersøgelser, herunder bl.a. undersøge antallet af besøgende, hvordan brugerne interagerer med siden og generelt anvender vores hjemmeside. Det gør vi, så vi hele tiden kan optimere og forbedre hjemmesiden.

Markedsføringscookies

Vi anvender markedsføringscookies for at kunne skræddersy relevant indhold og reklamer ud fra, hvad du som bruger interesserer dig for. De cookies, der i den forbindelse placeres på din computer eller i din webbrowser, vil typisk indsamle oplysninger omkring din IP-adresse, din navigering på vores hjemmeside og eksempelvis hvorvidt du anvender en computer, en tablet eller en mobil. Oplysningerne bruges til at skræddersy annoncer, så du møder de annoncer, der er mest relevante for dig.

AFVISNING ELLER SLETNING AF COOKIES

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Alle browsere giver dig mulighed for at slette cookies, som du tidligere har givet tilladelse til. Benytter du en computer med en nyere internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Privat- og cookiepolitik blev sidst opdateret: 14-07-2020

OVERSIGT OVER COOKIES

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

_fbc

Sportyfied

 

3 måneder

_fbp

Sportyfied

Denne cookie bruges til at indsamle oplysninger om brugeren til markedsføringsformål

3 måneder

_ga

Sportyfied

Understøtter det visuelle indhold og webstedets elementer på websitet

2 år

_gac_UA-34234399-1

Sportyfied

 

3 måneder

_gat

Sportyfied

Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål

1 minut

_gid

Sportyfied

Indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet til analyse og rapporteringsformål

4 dage

Sportyfied2

Sportyfied

 

7 måneder

DSID

DoubleClick/Google

Bruges til at notere dit unikke bruger ID. Det indeholder et unikt hashed/krypteret ID

14 dage

IDE

DoubleClick/Google

Bruges til online marketing ved at indsamle oplysninger om brugerne og deres aktivitet på websitet. Oplysningerne bruges til at målrette annoncering til brugeren på tværs af forskellige kanaler og enheder

4 måneder

_fbp

DoubleClick/Google

Denne cookie bruges til at indsamle oplysninger om brugeren til markedsføringsformål

2 måneder

_fbp

Facebook

Denne cookie bruges til at indsamle oplysninger om brugeren til markedsføringsformål

4 måneder

C_user

Facebook

Bruges til at bekræfte identitet

4 måneder

datr

Facebook

Denne cookie bruges til at identificere browsers sikkerhed og identitet

2 år

dpr

Facebook

 

7 dage

fr

Facebook

Bruges til online marketing

3 måneder

Presence

Facebook

Denne cookie bruges til site features og services, som muliggør at brugen kan synes godt om, dele eller connecte med vores facebookside fra vores hjemmeside

Session

sb

Facebook

Bruges til at identificere browsere for at forbedre venneforslag

2 år

spin

Facebook

 

1 dag

wd

Facebook

Denne cookie bruges til at forbedre websidens ydeevne for annoncører

7 dage

xs

Facebook

Bruges af til at bekræfte identitet

4 måneder

 

Facebook

 

Session

tr

Facebook

Denne cookies bruges til så Facebook kan levere en serie af reklameprodukter som realtids bud

Session

1p_JAR

Google

Denne cookie bruges til at indsamle hjemmeside statistik og tracke konverteringsrater

1 måned

ANID

Google

Denne cookie bruges til målretningsformål ved at opbygge en profil af webside besøgerens interesser for at kunne vise relevante og personlige annoncer

1 måned

APISID

Google

Bruges til at danne et overblik over websidebesøgendes interesser og dermed vise relevante annoncer på sitet. Cookien arbejder ved at identificere browseren og enhed

2 år

CONSENT

Google

Denne cookie bruges til at finde frem til, hvilke sider brugeren har anvendt før ankomst til hjemmesiden

20 år

HSID

Google

Denne cookie indeholder oplysninger om brug af google og er krypteret. Er en nødvendighed for brug af google

2 år

NID

Google

Denne cookie bruges til at tilpasse reklamer på google hjemmesider

6 måneder

S

Google

 

Session

SAPISID

Google

Bruges til at danne et overblik over websidebesøgendes interesser og dermed vise relevante annoncer på sitet. Cookien arbejder ved at identificere browseren og enhed

2 år

SID

Google

Denne cookie indeholder oplysninger om brug af google og er krypteret. Er en nødvendighed for brug af google

2 år

SIDCC

Google

Denne cookie bruges til at finde frem til informationer om brugerens færden på hjemmesiden, og hvilke sider brugeren har anvendt før ankomst til hjemmesiden

1 år

SSID

Google

Denne cookie bruges til at finde frem til informationer om brugerens færden på hjemmesiden, og hvilke sider brugeren har anvendt før ankomst til hjemmesiden

2 år

_Secure-3PAPISID

Google

Denne cookie bruges til målretningsformål ved at opbygge en profil af webside besøgerens interesser for at kunne vise relevante og personlige annoncer

2 år

_Secure-3PSID

Google

Denne cookie bruges til målretningsformål ved at opbygge en profil af webside besøgerens interesser for at kunne vise relevante og personlige annoncer

2 år

_Secure-APISID

Google

Denne cookie bruges til målretningsformål ved at opbygge en profil af webside besøgerens interesser for at kunne vise relevante og personlige annoncer

5 måneder

_Secure-HSID

Google

Denne cookie indeholder oplysninger om brug af google og er krypteret. Er en nødvendighed for brug af google

5 måneder

_Secure-SSID

Google

Denne cookie bruges til at finde frem til informationer om brugerens færden på hjemmesiden, og hvilke sider brugeren har anvendt før ankomst til hjemmesiden

5 måneder

DV

Google

 

10 min

OTZ

Google

Bruges til at huske dine tidligere valg og derved personliggøre features

1 måned

UULE

Google

 

1 dag

_ga

Google

Understøtter det visuelle indhold og webstedets elementer på websitet

2 år

Covid-19: Vi arbejder normalt og er klar til at håndtere din ordre og evt. henvendelser. Samtidig følger vi regeringens retningslinjer og passer godt på hinanden. Pas på jer selv og hinanden.
Skal du købe tøj/udstyr til et helt hold? Så kontakt Christian Smidt på cs@sportyfied.com for tilbud
luk